Touring Club Italiano:
de ideale aanvulling op uw Dante-lidmaatschap!

Optimale voorbereiding op uw vakantie in ItaliŽ

Boekhandel Emporio, gespecialiseerd in nieuwe en gebruikte boeken met een relatie met Italië, is sinds 1 januari 2000 agent voor de Benelux van de Touring Club Italiano (TCI). Daardoor kunt u zich hier als lid van de TCI laten inschrijven en direct profiteren van de voordelen van dat lidmaatschap.

Het lidmaatschap van de TCI biedt de volgende voordelen:

maandelijks (11x per jaar) het blad Qui Touring met ruim 180 bladzijden informatie over alle mogelijke plaatsen en streken in Italië en ook wel elders, agenda's van tentoonstellingen en andere activiteiten in Italië en aankondigingen van nieuwe activiteiten en publikaties van de TCI;
elk jaar het "Pacco soci"met een afwisselende samenstelling, dit jaar bevattend:
  het boek “Strade d’Italia. Paesaggi, itinerari e luoghi”, circa 250 pagina’s groot formaat, waarin 20 routes worden beschreven met tal van suggesties om onderweg bijzondere plekken te bezoeken, al of niet met een kleine omweg. Dit jaar deel 1, Nord-Centro, volgend jaar deel 2, Centro-Sud.
  de gids “Vademecum per i soci 2013”, het jaarlijks bijgewerkte overzicht van de vele hotels, bed&breakfast, case vacanza e affittacamere, aziende d’agriturismo e campeggi in Italië en de hotelketens met duizenden accommodaties in het buitenland, honderden restaurants, musea en theaters, centri estivi e sportivi, parchi naturali, cantine e aziende agricole biologiche e di divertimento, winkels en andere bedrijven waar TCI-leden kortingen krijgen;
  de (eenvoudige) TCI - zakagenda 2013, met geografische kaartjes en tal van nuttige gegevens;
 

het jaarzegel van de TCI.

Tenslotte krijgen TCI-leden 20 tot 30% korting op alle TCI-publikaties: kaarten, gidsen en andere boeken.

Het lidmaatschap van de TCI kost voor 2013, net als voor 2012, in Europa buiten Italië € 96,00 per jaar. Wie voor drie jaar tegelijk lid wordt, betaalt € 230,00.

Leden van Dante Alighieri of het Italiaans Cultureel Instituut die via Emporio lid van de TCI worden, krijgen 10% korting en betalen dus € 86,40 voor een jaar of € 207,00 voor drie jaar.
Zij verdienen dus hun lidmaatschap van Dante of het Italiaans Cultureel Instituut snel terug!

Cordiali saluti,
Emporio Libri

Jan Buijs